top of page
  • projeDEM.

YTÜ Teknopark Firmaları İstanbul Vatan Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi İş Birlikleri İçin Bir Araya Geldi

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Vatan Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi ve Yıldız Teknopark iş birliğinde, belirlenen öncelikli proje ihtiyaçlarına yönelik çözüm geliştirici eşleştirme etkinliği 5 Mart Salı günü Yıldız Teknopark Yönetim Binası’nda gerçekleştirildi.




Etkinlikte, Yıldız Teknopark firmaları Tekturk Teknoloji, Mevasis Bilişim, Ayvos Bilgi Teknolojileri, Nevalabs Yazılım, Karaş Yazılım, Crypttech, Meridyum, Havada Hafif Hava Araçları, QR Pay Yazılım yetkilileri, projeDEM. tarafından oluşturulan ve koordine edilen İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Vatan Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi projesi yetkilileri ile bir araya gelip, birebir görüşmeler gerçekleştirerek, sunumlarını yaptılar.

Proje kapsamında, İstanbul Bölgesinde faaliyet gösteren üniversite, teknoloji geliştirme ve organize sanayi bölgelerinin üretimin ve teknolojinin geliştirildiği noktalarda Emniyet Müdürlüğünün mevcut problemlerini, ihtiyaç duyduğu ürün ve hizmetleri, kalıcı, verimli, ticarileşebilen, sonuç odaklı ve sürdürülebilir bir ekosistemde giderilmesi hedeflendi.

İstanbul EGM Vatan Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi ; Siber Güvenlik, Dijital Gizlilik ve Bilgi Koruması, Suç ve Terörizmle Mücadele, Big Data Teknolojileri, Otonom Drone Teknolojileri, Kurum İçi Süreç İyileştirme Yazılımları, Güvenlik İle İlgili Genel Konular, Kritik Altyapı Koruması, Kurumsal İletişim Yazılımı, Ses Tanıma ve Sesten Yazıya Aktarım Programı, Acil Durum ve Eylem Yönetimi Yazılımı alanlarına göre proje geliştiricilere fon desteği, üretim altyapısı vb. bulabilme imkanı ile birlikte ürün/hizmetleri ticarileştirebilme ve uygulayabilme imkanı sunulacaktır.




2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page